Heb je een extra arbeidskracht nodig in de keuken van je restaurant, hotel of café? Dan kun je een extra kok aannemen, maar het is ook mogelijk om een freelancer in te huren. Huur je een freelance horeca in, dan zit je nergens aan vast. Je kiest zelf hoe lang je extra ondersteuning nodig hebt in jouw horecabedrijf en ook hoe deze ondersteuning er precies uit moet zien. Bovendien heb je minder financiële en administratieve verplichtingen.
Maak kennis met Chef Soner
Chef Soner is al jaren actief als freelance horeca. Je kunt deze freelancer tijdelijk inhuren om de keukenploeg van je restaurant te ondersteunen, maar ook om in de keuken van je hotel of café te werken. Chef Soner is veelzijdig, flexibel en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.
Een veelzijdige freelancer
Chef Soner is al jaren actief als freelance kok. In deze jaren heeft hij in de keukens van diverse restaurants gewerkt, maar heeft hij ook hoteleigenaren en cafébazen ondersteund. Wat voor bedrijf je ook runt en hoe je de ondersteuning van Soner ook voor je ziet: alles is mogelijk. Deze veelzijdige freelancer staat voor iedere horecaondernemer klaar.
Vele jaren ervaring in het vak
Natuurlijk wil je een professionele en ervaren kok inhuren om jouw keukenploeg te ondersteunen. Huur je freelancer Soner in, dan weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Chef Soner heeft namelijk vele jaren ervaring in het vak. Hij kan alle soorten gerechten bereiden, zowel voor kleine als voor grote groepen. Hierbij hanteert hij altijd de hoogste kwaliteitseisen: alleen perfecte gerechten zullen jouw keuken verlaten.
Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op
Wil je een keer vrijblijvend kennis maken met ZZP kok Soner? Neem dan contact met hem op. Ben je benieuwd naar de kosten van zijn dienstverlening? Dan kun je een offerte aanvragen. Dit doe je door het offerteformulier op de website in te vullen. Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen nadat je vrijblijvend kennis hebt gemaakt met ZZP kok Soner.